Remek időben jó hangulatban láttak hozzá a csapatok a magyar konyha egyik legjobb ételének a lecsónak az elkészítéséhez.
A hangulatról a hevesi MUCKÓ azaz Seres Barnabás zenész gondoskodott.
Tóth Csaba, mint lecsófőző is bemutatkozott így zsűritagként Hájas László helyettesítette.
Dr. Gulyás István zsűri elnök, dr. Francsics Ottó és Hájas László, mint tagok az alábbiak szerint értékelték a csapatok munkáját, főzés tudományát és az elkészült ételek ízletességét.
Helyezettek:
Első lett:
a pásztói „Muzslai Fakanalasok” csapata
második helyezést ért el:
a „Jászszentandrás-i IPA” egyes számú csapata
míg harmadik az:
Egri Polacsek Anikó által vezetett „Nyári Szeszély” csapat.
Külön díjasok lettek:
a Németh Zita vezette Zalaegerszeg-i „Női Csendőrök”
Tóth Csaba által vezetett Boconád-i „Férfi Csendőrök”
és nem utolsó sorban a „Jászszentandrás-i IPA” második számú csapata.
És végül néhány kép az előkészületekről és a hangulatról: